Vakiotuotteet

Myymme vakiotuotteitamme suoraan kuluttajille tai koruliikkeille. Nämä tuotteet ovat itsesuunniteltuja ja valmistettuja kaula-, ranne- ja korvakoruja, kaulariipuksia ja rintakoruja tai korusettejä - korukivi-istutuksin tai ilman.

Achillea-kaulakoru - KoruAntero

   

Yksityisasiakkaat

Yksityisillä ihmisillä on mahdollisuus tilata uniikkituotteita eli täysin asiakkaan toiveiden ja kukkaronmukaisia jalometallituotteita sekä miehille että naisille. KoruAntero tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä.

   

sormuksia - KoruAntero

   

Yhteisöt ja ryhmät

Teemme asiakkaan toivomusten mukaisesti sarjoja esim. koululaisryhmille, rippikoululaisille, seurakunnille, yritysten työntekijöille sekä muisto-, palkkio-, mainos- ja lahjatuotteita yrityksille. Volyymitilauksen etuna on kertakustannusten (suunnittelu-, muotti-) kohdistaminen suuremmalle kappalemäärälle, jolloin yksittäinen tuote tulee edullisemmaksi kuin uniikkina valmistettu.

   

   

Alihankintasuunnittelu

Myymme tarvittaessa myös 3D-suunnittelutyötä alan ammattilaisille ja harrastajille, joilla ei ole käytössä riittäviä resursseja (ohjelmistoja/osaamista) monimutkaisenkin valukappaleen suunnitteluun. Käytössämme on Rhinoceros 5.0 3D-suunnitteluohjelma ja yhteistyökumppaninamme Kirkkonummen Koruvalimo.

   

KoruAntero lukkovaihtoehto

   

Alihankintakäsityö

Autamme muita kultasepän alan yrityksiä toimimalla tarvittaessa alihankkijana alan normaaleissa työtehtävissä. Uusien kiillotuskoneiden myötä pystymme kiillottamaan korut valukappaleista peilikiiltäviksi lähes täysin ilman käsityötä.

   

KoruAntero alihankintakäsityö

   

Muu myynti

Tarkoitus on ottaa jatkossa ohjelmaan myös työkalujen, tarvikkeiden, jalometallisten puolivalmisteiden ja raaka-aineiden jälleenmyyntiä alan ammattilaisille ja harrastajille.

   

Ottakaa yhteyttä

 

   

 


©2018 Koruantero - © 2014 Geniusmedia