Vakiotuotteet

Myymme vakiotuotteitamme suoraan kuluttajille tai jälleenmyyjille. Nämä tuotteet ovat itsesuunniteltuja ja valmistettuja kaula-, ranne- ja korvakoruja, kaulariipuksia ja rintakoruja tai korusettejä - korukivi-istutuksin tai ilman.

Lohjalla vakiotuotteitamme saa ostaa lohjalaisesta käsityöläiskaupasta Tuulentupa, Laurinkatu 61, Puu-Anttilan pihapiirissä.

Tuotteitamme voi tilata myös verkkokauppayhteistyökumppaniltamme osoitteesta:

https://www.kultasepanliikefeeniks.fi/

 

Achillea-kaulakoru - KoruAntero

   

Yksityisasiakkaat

Yksityisillä ihmisillä on mahdollisuus tilata uniikkituotteita eli täysin asiakkaan toiveiden ja kukkaronmukaisia jalometallituotteita sekä miehille että naisille.

   

sormuksia - KoruAntero

   

Yhteisöt ja ryhmät

Teemme asiakkaan toivomusten mukaisesti sarjoja esim. koululaisryhmille, rippikoululaisille, seurakunnille, yritysten työntekijöille sekä muisto-, palkkio-, mainos- ja lahjatuotteita yrityksille. Volyymitilauksen etuna on kertakustannusten (suunnittelu-, muotti-) kohdistaminen suuremmalle kappalemäärälle, jolloin yksittäinen tuote tulee edullisemmaksi kuin uniikkina valmistettu.

   

   

Alihankintasuunnittelu

Myymme korujen 3D-suunnittelutyötä alan ammattilaisille ja harrastajille, joilla ei ole käytössä riittäviä resursseja (ohjelmistoja/osaamista) monimutkaisenkin valukappaleen suunnitteluun. Käytössämme on Rhinoceros 5.0 3D-suunnitteluohjelma ja yhteistyökumppaninamme kirkkonummilainen Koruvalimo K. Raiskinen.

   

KoruAntero lukkovaihtoehto

   

Korjaustyö

Muutos-/korjaustöitä tehdään vain KoruAnteron suunnittelemiin, valmistamiin tai myymiin tuotteisiin. Korjaustoiminta on lopetettu sen vähäisen kysynnän ja/tai riittämättömän arvostuksen johdosta.

   

 

   

Ottakaa yhteyttä

 

   

 


©2019 Koruantero - © 2014 Geniusmedia